Home » Peter Verhoeven

Peter Verhoeven, van Zorgvergelijker

Mijn naam is Peter Verhoeven, de auteur op Zorgvergelijker.online. Ik ben de dertig jaar inmiddels gepasseerd en trotste vader van een dochter.

Peter Verhoeven Profielfoto

Peter Verhoeven

Waar ik erg veel interesse heb in online marketing is zorg een rode draad door mijn privé en zakelijk leven. Met de ervaring welke ik heb opgedaan probeer ik me in de artikelen zo goed mogelijk in te leven. En als het over verzekeren gaat, dan kies ik ervoor om alles goed uit te pluizen. En de bevindingen schrijf ik op en plaats ik op de website van Zorgvergelijker.online.

Enkele interessante pagina’s in het overzicht van de sitemap.

Social media

Op Social media ben ik maar beperkt te vinden, voor contact kan je op LinkedIN kijken.
LinkedIN.

E-mail

Het mailadres waarop je mij kan bereiken is info@zorgvergelijker.online.